Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)56g18kcal1.7g2.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g85kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g28g95kcal4.6g14.1g2.1g3.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g63kcal1.8g11.5g0.4g2.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.1g10kcal0.9g0.2g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g540kcal18g57g25g15.2g
Valittu annoskoko119g270kcal9g28.5g12.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna59g135kcal4.5g14.3g6.3g3.8g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24.1g10.5g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528