Hernepyree

1. Sulata voi kattilan pohjalla.

2. Laita pilkottu sipuli kattilaan sulaneen voin sekaan.

Ruskista sipulia hetki.

3. Laita herneet kattilaan.

Sekoita hieman kunnes herneet ovat sulaneet.

4. Kaada sekaan kerma.

5. Anna olla hetki liedellä miedolla lämmöllä, sekoita aina silloin tällöin.

6. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g13g9kcal0.3g2.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasvasekoite, rasvaa 4 % 25g14kcal0.3g1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g241kcal9g20.2g12.8g4.6g
Valittu annoskoko118g121kcal4.5g10.1g6.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna59g60kcal2.3g5.1g3.2g1.2g
Arvot/100g100g102kcal3.8g8.5g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446608