Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)21g14kcal3.2g0g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 21g2.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 7g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.4g1g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 11g3kcal0g0.2g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g136kcal12.2g10.2g4.2g2.2g
Valittu annoskoko119g68kcal6.1g5.1g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g34kcal3.1g2.6g1.1g0.6g
Arvot/100g100g57kcal5.1g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170