Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta5.2g14kcal0.4g2.6g0.3g0.3g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%19g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Basilika, tuore9g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g9g32kcal2.3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g323kcal27.2g14.8g17.4g2.2g
Valittu annoskoko119g161kcal13.6g7.4g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g81kcal6.8g3.7g4.4g0.6g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159