Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 31g25kcal0.5g5.3g0g0.9g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g63g88kcal11.9g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g276kcal29.2g11.4g12.2g2g
Valittu annoskoko119g138kcal14.6g5.7g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna59g69kcal7.3g2.9g3.1g0.5g
Arvot/100g100g116kcal12.3g4.8g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339