Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 56g70kcal11.7g0g2.5g0g
Ruokakerma ingman 5%38g32kcal1.3g2.3g1.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.9g4.2kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g271kcal28.4g10.4g12.6g0.8g
Valittu annoskoko119g136kcal14.2g5.2g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g68kcal7.1g2.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547