Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit14g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 16g18kcal3.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g71kcal7.8g6.8g1g1g
Valittu annoskoko119g35kcal3.9g3.4g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g18kcal2g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600