Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g1004g331kcal6g56.2g2g25.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)90g569kcal0g0g63.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 80g265kcal0.4g64.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g2332kcal12.8g242.2g130.6g50.2g
Valittu annoskoko1180g1166kcal6.4g121.1g65.3g25.1g
Annoskoko puolitettuna590g583kcal3.2g60.6g32.7g12.6g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498