Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.4g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha158g262kcal29.9g0g15.8g0g
Kaali, valkokaali539g114kcal6.5g18.3g1.1g11.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.8g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2367g818kcal75.8g42g37.2g23.6g
Valittu annoskoko1184g409kcal37.9g21g18.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna592g205kcal19g10.5g9.3g5.9g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271