Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 667g1302kcal124.6g0g90g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)200g360kcal38g0.2g22g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g45kcal0.9g2.2g3.4g0.6g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g3911kcal365g19.8g261.4g6.2g
Valittu annoskoko1184g1955kcal182.5g9.9g130.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna592g978kcal91.3g5g65.4g1.6g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164