Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3378g3619kcal780.4g0g50.7g0g
Oliiviöljy 42g373kcal0g0g42.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g845g237kcal5.1g50.3g1.7g21.1g
Kesäkurpitsa zucchini 845g152kcal4.7g21.1g3.4g5.9g
Sipuli 845g256kcal10.6g40.5g1.7g14.4g
Paprika keskiarvo 845g241kcal7.9g36.1g3.4g16g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka845g93kcal9.3g9.3g1.7g8.4g
Valkosipuli 127g137kcal10g20.7g0.8g2.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)85g220kcal11g10.1g15.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 845g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 845g193kcal15.3g20.3g1.7g17.7g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g456g274kcal23.7g43.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11589kcal1756g503.4g246g173g
Valittu annoskoko10000g5795kcal878g251.7g123g86.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2897kcal439g125.9g61.5g43.3g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872