Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%450g766kcal90.1g0g45g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.4g0.1g0.3g
Soijakastike 41g24kcal2.1g3.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5.6g6.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2371g2540kcal197.8g86.2g150.4g25.2g
Valittu annoskoko1186g1270kcal98.9g43.1g75.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna593g635kcal49.5g21.6g37.6g6.3g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883