Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 437g168kcal4.4g30.2g0.9g10.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 37g127kcal2.3g28.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2373g1483kcal107.2g143.6g47g26g
Valittu annoskoko1187g741kcal53.6g71.8g23.5g13g
Annoskoko puolitettuna593g371kcal26.8g35.9g11.8g6.5g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686