TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g350g473kcal77.1g0g17.5g0g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika, punainen131g34kcal1.2g6g0.5g2.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 153g116kcal2.9g23.6g0.3g1.5g
Paprikajauhe 8.8g28kcal1.3g1.6g1.1g3.3g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g88g61kcal6.8g7.7g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2373g1987kcal184.8g123.4g76.2g31.6g
Valittu annoskoko1187g994kcal92.4g61.7g38.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna593g497kcal46.2g30.9g19.1g7.9g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755