Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Herkkusieni 94g15kcal2g0.3g0.3g1.4g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Katkarapu 125g86kcal18.1g0g1.4g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 63g187kcal11.3g0.8g15.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty375g526kcal19.4g105g2.6g12.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2375g1943kcal110.8g265.6g42.8g48.4g
Valittu annoskoko1188g971kcal55.4g132.8g21.4g24.2g
Annoskoko puolitettuna594g486kcal27.7g66.4g10.7g12.1g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753