Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 359g87kcal6.5g7.9g1.1g8.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl200g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g50g50kcal9g0.1g1.5g0g
Paprika, punainen260g67kcal2.3g11.9g1g5.2g
Kadett juustoraaste (Arla)120g276kcal34.7g3g14.4g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g200g120kcal6.2g15.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g1317kcal135.8g83.8g45.2g33.4g
Valittu annoskoko1188g658kcal67.9g41.9g22.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna594g329kcal34g21g11.3g8.4g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089