Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 907g305kcal6.3g49.9g0.9g12.7g
Sokeri240g976kcal0g240.1g0g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2562kcal12.6g580g1.8g25.4g
Valittu annoskoko1188g1281kcal6.3g290g0.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna594g641kcal3.2g145g0.5g6.4g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878