Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton449g2955kcal116.8g49.4g265g9g
Canderel makeutusjauhe23g86kcal0.7g20.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 54g199kcal10g5.9g11.7g16.4g
Kookoshiutale 79g519kcal6.4g5g50.7g12.8g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)449g1927kcal341.4g22.5g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g11375kcal950.6g207.4g753.6g76.4g
Valittu annoskoko1188g5687kcal475.3g103.7g376.8g38.2g
Annoskoko puolitettuna594g2844kcal237.7g51.9g188.4g19.1g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892