Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 125g908kcal1.5g0.5g101.8g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.7g2.3g6.8g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g235g118kcal2.4g28.2g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g341kcal2g3g35.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g250g163kcal27.5g10.5g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 16g61kcal0.9g13.4g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g5682kcal143.8g583.2g308.4g14.2g
Valittu annoskoko1188g2841kcal71.9g291.6g154.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna594g1421kcal36g145.8g77.1g3.6g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.5g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508