Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman480g816kcal57.6g0g48g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)240g288kcal7.2g9.8g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 96g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g60g222kcal8.3g43.5g1.5g2.5g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g180g153kcal5.6g8.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3335kcal190.4g124g195.6g5g
Valittu annoskoko1188g1667kcal95.2g62g97.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna594g834kcal47.6g31g48.9g1.3g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632