Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 57g42kcal7.4g0.6g0.2g3.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g206g948kcal1g1g105.1g0.1g
Sokeri 45g184kcal0g45.3g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.591g2069kcal78.6g402g14.2g22.5g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g138g249kcal0.1g60.8g0g0g
14g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g7117kcal186.6g1030.6g243.2g53g
Valittu annoskoko1188g3559kcal93.3g515.3g121.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna594g1779kcal46.7g257.7g60.8g13.3g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91510