KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g9g51kcal0.9g2.1g4g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g19.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton6.2g20kcal1.4g0.7g1.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka13g47kcal0.1g11.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)62g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g22kcal0.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g801kcal20.8g29.8g65.6g0g
Valittu annoskoko119g401kcal10.4g14.9g32.8g0g
Annoskoko puolitettuna60g200kcal5.2g7.5g16.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.7g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156