Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)4.4g0.4kcal0.1g0g0g3.8g
Ruisjauho Pirkka35g108kcal3.4g21.6g0.7g5.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)19g61kcal2.6g11.1g0.6g2.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g5.9g8.3kcal0.8g0.8g0.2g2.8g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.8kcal0.7g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g374kcal15.2g70g3.2g28.6g
Valittu annoskoko119g187kcal7.6g35g1.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna60g94kcal3.8g17.5g0.8g7.2g
Arvot/100g100g157kcal6.4g29.4g1.3g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040