Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g45kcal0.8g7.8g1g3g
Valittu annoskoko119g22kcal0.4g3.9g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g11kcal0.2g2g0.3g0.8g
Arvot/100g100g19kcal0.3g3.3g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864