Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 73g59kcal1.1g12.3g0g2.2g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g149kcal2.8g26.8g2g4.6g
Valittu annoskoko119g74kcal1.4g13.4g1g2.3g
Annoskoko puolitettuna60g37kcal0.7g6.7g0.5g1.2g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920