Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g39g25kcal1.3g1.8g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g59g204kcal2g47.4g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g519kcal12g98.6g8.6g3.6g
Valittu annoskoko119g260kcal6g49.3g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna60g130kcal3g24.7g2.2g0.9g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483