Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 21g111kcal0.1g0.1g12.6g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Kaakaojauhe sokeroitu 2.5g11kcal0.1g1.9g0.2g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g21g120kcal0.4g12.4g7.5g0g
Marabou Dubbel Nougat4g23kcal0.2g1.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g877kcal12g97.6g48g2g
Valittu annoskoko119g438kcal6g48.8g24g1g
Annoskoko puolitettuna60g219kcal3g24.4g12g0.5g
Arvot/100g100g368kcal5g40.9g20.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89435