Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen70g198kcal7.6g34.1g4.8g2.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g24g95kcal1.3g1g9.5g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g25g98kcal3.8g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g782kcal25.4g71.8g46.2g4.4g
Valittu annoskoko119g391kcal12.7g35.9g23.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna60g196kcal6.4g18g11.6g1.1g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890