Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g50g65kcal10.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g156kcal21.4g2g6.6g0.2g
Valittu annoskoko119g78kcal10.7g1g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g39kcal5.4g0.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480