Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g37g62kcal7.5g0g3.7g0g
Herkkusieni 21g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g47g16kcal0.7g3.2g0g0.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.2g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.7g3.9kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g225kcal18.2g11.8g11.6g2.2g
Valittu annoskoko119g113kcal9.1g5.9g5.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g56kcal4.6g3g2.9g0.6g
Arvot/100g100g95kcal7.6g5g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726