Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa78g13kcal0.3g2g0.5g0.5g
Pekoni (Dulano)9g24kcal1.7g0.3g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7.8g31kcal2.3g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g180kcal12.2g5.8g12g1.2g
Valittu annoskoko119g90kcal6.1g2.9g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g45kcal3.1g1.5g3g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882