TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)26g72kcal2.9g13.3g0.8g0.7g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)42g116kcal7.5g0g9.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g7.2g1.4kcal0g0.3g0g0.4g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%11g26kcal3.3g0.3g1.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%21g25kcal0.6g0.9g2.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g515kcal28.6g30.6g31g2.6g
Valittu annoskoko119g257kcal14.3g15.3g15.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g129kcal7.2g7.7g7.8g0.7g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g13g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945