Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 57g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5.3g16kcal1g0.1g1.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g163kcal10.8g6.8g9.8g2.4g
Valittu annoskoko119g81kcal5.4g3.4g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g41kcal2.7g1.7g2.5g0.6g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.8g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946