KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.11g37kcal0.7g7.5g0.3g0.6g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g28g37kcal5.1g0.4g1.5g0g
Findus wokki Classic 500G23g7kcal0.5g1.2g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g19g11kcal0.2g1g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g203kcal13g20.2g7.8g1.4g
Valittu annoskoko120g101kcal6.5g10.1g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g51kcal3.3g5.1g2g0.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.5g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865