Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g47g11kcal0.2g2.5g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki19g15kcal2.4g0.4g0.4g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g3g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g82kcal6.8g8.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko120g41kcal3.4g4.2g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna60g21kcal1.7g2.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g34kcal2.8g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511