Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kaali, valkokaali62g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 3.1g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g217kcal14.2g10.4g12.8g3.8g
Valittu annoskoko120g108kcal7.1g5.2g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g54kcal3.6g2.6g3.2g1g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.3g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423