Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl41g49kcal7.8g0.4g1.8g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g30g14kcal0.2g3.3g0g0g
Hunaja 1.8g6kcal0g1.5g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g3.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g181kcal16.6g13.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko120g90kcal8.3g6.8g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna60g45kcal4.2g3.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.7g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902