Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 73g61kcal0.9g3.1g4.6g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g310kcal14.2g7.2g24.4g3.4g
Valittu annoskoko120g155kcal7.1g3.6g12.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna60g77kcal3.6g1.8g6.1g0.9g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3g10.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064