Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 142g1221kcal1.7g0g137.2g0g
Vesi798g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g95g329kcal5.7g71.1g1.3g2.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g509kcal3g4.5g52.4g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g4139kcal21.6g154.2g382g6.8g
Valittu annoskoko1190g2070kcal10.8g77.1g191g3.4g
Annoskoko puolitettuna595g1035kcal5.4g38.6g95.5g1.7g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522