Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g219g619kcal10.1g68.7g33g12g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Sipulikuutiot rainbow175g18kcal2.6g2.6g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]262g866kcal70.8g0g63g0g
Kananmuna kuoreton175g250kcal21g0g17.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g4164kcal226.2g163.4g280.2g31.8g
Valittu annoskoko1190g2082kcal113.1g81.7g140.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna595g1041kcal56.6g40.9g70.1g8g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574