Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 360g87kcal6.5g7.9g1.1g8.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl200g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g50g50kcal9g0.1g1.5g0g
Paprika, punainen260g67kcal2.3g12g1g5.2g
Kadett juustoraaste (Arla)120g276kcal34.8g3g14.4g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g200g120kcal6.2g15.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g1319kcal136g84g45.2g33.4g
Valittu annoskoko1190g659kcal68g42g22.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna595g330kcal34g21g11.3g8.4g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089