Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Ruisjauho Pirkka168g512kcal16.3g102.5g3.4g25.2g
Vehnälese, Liperin mylly112g160kcal16.8g10.1g6.2g61.6g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima224g874kcal65g0g67.2g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g112g105kcal19.8g0.1g2.8g0g
Paprika punainen 56g16kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Ranskankerma, Milbona112g326kcal2.6g3.4g33.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g370kcal2.2g3.4g39.2g0g
Kananmuna kuoreton 92g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g6641kcal274.2g248g506.6g178.2g
Valittu annoskoko1190g3321kcal137.1g124g253.3g89.1g
Annoskoko puolitettuna595g1660kcal68.6g62g126.7g44.6g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733