Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 15g6.8kcal0.3g1.2g0g0.2g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 180g573kcal43.9g82.2g3.4g16g
Viinietikka 11g2.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2382g1441kcal95g215.8g8.6g49.6g
Valittu annoskoko1191g720kcal47.5g107.9g4.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna596g360kcal23.8g54g2.2g12.4g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954