Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g30g270kcal0g0g30g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore150g15kcal1.6g1.2g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g867kcal12g49.4g64g20.8g
Valittu annoskoko1192g433kcal6g24.7g32g10.4g
Annoskoko puolitettuna596g217kcal3g12.4g16g5.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839