KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Lanttu 169g49kcal1.7g7.7g0.5g3g
Kukkakaali 169g41kcal3g3.7g0.5g3.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2g5.7kcal0.2g0.4g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g21.9g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Purjosipuli 67g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl112g96kcal1.6g4.9g7.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g197g216kcal35.4g2.9g6.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g84g211kcal16g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g1608kcal126.6g110.4g69.6g30.2g
Valittu annoskoko1193g804kcal63.3g55.2g34.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna596g402kcal31.7g27.6g17.4g7.6g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146