Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 6723g3698kcal107.6g886.1g11.4g57.1g
Sipuli (kuorittu)714g193kcal9.3g34.3g1.4g12.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g420g105kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka168g17kcal1.8g1.3g0.3g1.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1261g252kcal7.6g47.9g3.8g17.6g
Dijonsinappi, Maille, Original84g59kcal3.4g6.7g2.5g2.5g
Rypsiöljy 336g2973kcal0g0g336.1g0g
Viinietikka 252g52kcal0g1.3g0g0g
Sokeri 34g136kcal0g33.6g0g0g
Mustapippuri 8.4g24kcal0.9g3.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15017kcal261.2g2028.8g711.6g186.4g
Valittu annoskoko10000g7508kcal130.6g1014.4g355.8g93.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3754kcal65.3g507.2g177.9g46.6g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848