Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g4684g937kcal60.9g140.5g9.4g0g
Naudan sisäfilee4684g5715kcal983.7g0g187.4g0g
Oregano, kuivattu 23g72kcal2.6g5.1g2.4g10g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g82g85kcal6.5g13.4g0.5g1.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 468g4143kcal0g0g468.4g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22283kcal2107.4g411.6g1336.2g23.2g
Valittu annoskoko10000g11141kcal1053.7g205.8g668.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5571kcal526.9g102.9g334.1g5.8g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144