Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g43g132kcal5.1g24.4g1.7g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Kanasuikaleet kariniemi175g194kcal40.3g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 911g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g7.7g22kcal1.5g0.4g1.5g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka49g40kcal1.7g9.3g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g850kcal98g69.8g21.4g3.6g
Valittu annoskoko1193g425kcal49g34.9g10.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna597g213kcal24.5g17.5g5.4g0.9g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207