Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 751g294kcal7.7g52.9g1.5g19.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g113g214kcal2.8g3.9g20.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras23g60kcal1.9g11.5g0.2g3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g188g137kcal15g15g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g2083kcal100.4g166.6g100.6g44.2g
Valittu annoskoko1194g1042kcal50.2g83.3g50.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna597g521kcal25.1g41.7g25.2g11.1g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154