Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 416g462kcal90.1g0g10.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi291g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 291g205kcal0.9g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g1481kcal187.6g23g25.6g7.6g
Valittu annoskoko1195g741kcal93.8g11.5g12.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna598g370kcal46.9g5.8g6.4g1.9g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003